maanantai 22. helmikuuta 2010

Niin sitä sitten ollaan oltu  5 päivää sisätiloissa. Matiaksella hengitys ihan tukossa ja kun tänään uudemman kerran käytiin lääkärillä saatiin babyhaler hengitystä helpottamaan. Joonas ilmoitti eilen että " Mä en sit muuten aio olla koko päivää sisällä!" No ei  siinä sitten  muu auttanut kun hilpaista ulos siinä vaiheessa kun Matias ottaa torkkuja. Venemessu YH:na kun tässä on ollu, niin pakko koittaa revetä joka suuntaan. Edellispäivänä Joonas oli kyllä yksin pihalla, mut ei siellä kauan viihdy kun ei ole kavereita. 

Ei muuta ku ulkovaatteet päälle, itkuhäly taskuun ja lumitöihin...

 


 
Siinä sitä sit oltiin. Lumihangen keskellä n. 10 minuuttia ja sit hän totesi " Emmä oikeestaan enää jaksakaan olla ulkona" ...Eli ei ihan pelikunnossa tämäkään heppu. Tänään päivällä olikin sitten jo lämpöä. Huoh, seuraavat 5 päivää sisällä?? 
Eilen illalla alkoi taas melkoinen lumimyräkkä. Kun pikkuheput oli hiljentynyt sänkyihin, ajattelin, että harjoittelen ottamaan pari yövalokuvaa. Jep jep ja tässä sitten tulos... Ikkunan läpi otettuna - näemme rasvaiset pienen miehen sormenjäljet lasissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti