maanantai 16. elokuuta 2010

Uusi sänky

Tänään sain valmiiksi Matiaksen uuden sängyn. Herra oli nimittäin pakko siirtää "isojen poikien" sänkyyn kun hän alkoi kiivetä itse pinnasängystä pois. Vaikka tuntuu siltä, että 1,5 v olisi vielä vähän pieni siirtymään, niin turvallisuuden vuoksi se piti nyt tehdä. Eilen aamulla Joonas tuli Matiaksen kanssa huoneesta ja sanoi " äiti, Matias hyppäs itse mun syliin tuolta sängystä..."

Joten virittelin eilisen päivän projektia ja kävin ostamassa vähän tarvikkeita. Tuloksena "myrskylaita" alasänkyyn. Kangas löytyi omista varastoista ja muut tarvikkeet Bauhausista. Katsotaan miten kauan kestää...

Päivällä sain valmiiksi laidan ja Matias testasi innoissaan uutta sänkyään. Niinkuin hän jotain ymmärtäisi asiasta... ;)  Katsotaan miten illalla sujuu nukkumaanmeno...


Unikaverit pitää tietysti ensin järjestää.






Siirto tuntui ehkä siksi vähän liian aikaiselta, että aamuisin täytyy siis heti nousta itsekin katsomaan mitä herra puuhastelee... aikaisemmin saattoi jopa puolituntia pötkötellä sängyssään ja jutella kunnes ilmoitti, että on aika nousta ylös... Nyt veikkaan, että meno alkaa heti kun silmät aukeaa. Sängyn päädyssä on kirjahylly, että ehkä kirjoja voi alkaa järjestelemään aina uudelleen ja uudelleen.



Ensimmäinen nukahtaminen uuteen sänkyyn olikin hänelle pieni kultturishokki. Matias protestoi väsymysitkulla ja veuhtaamisella ja kävi muutamaan otteeseen tarkistamassa, että missä se oma sänky onkaan. Pinnasänky oli laitettu osiksi ja piiloon. Uni kuitenkin voitti vihdoin ja katsotaan miten aikainen aamu on edessä :)


1 kommentti:

  1. Joku käyttää kuviasi luvatta: http://kuvake.net/photos.php?username=-mia-&folder_id=1008737

    VastaaPoista