tiistai 14. joulukuuta 2010

* MatiMati *

Ompeluinnostuksen kasvaessa ajattelin tilata ompelemiini vaatteisiin "signeerauslaput".  Ruotsista www.minanamnband.se löytyi kiva valikoima erinäköisiä nimikointinauhoja.
Tässä muutamia ensimmäisiä * MatiMati *-malliston  vaatteita ;)Joonakselle tähtivelour-paita. En tiedä onkohan tuon ikäiselle vähän liian "lapsellinen" kangas, mutta hyvin on vielä kelvannut päälle. Koko on 122cm Ottobren Creative Workshop trikoopaidan kaavoilla. Mielestäni melko isoa mallia. Ja pääntiestä tuli aavistuksen liian iso, mutta näköjään napakoitui kuivausrummussa.
Matiakselle samoilla kaavoilla viidakko trikoopaita kokoa 98 cm mikä sekin on vielä melko reilu, mutta onpahan kasvuvaraa ainakin.  Molemmat kankaat löytyvät ainakin  Ikayristä.

Seuraavaksi pitäisi saada työn alle parit joululahjaompelukset. Vielähän ei tule kiire... 
2 kommenttia:

  1. Elluu!! Ihania! Saako näitä tilata...jotenkin??? Tuo viidakkokuosi sai sydämeni sykkimään!!! Löytyykö sitä tunikana?? Pus pus = )

    VastaaPoista
  2. Hih, hauskat noi "nimikointinauhat"!! Viimiestelevät työt tosi kivasti! Ja toi tähtikangas on hauska, se tekemäsi tunika siitä oli ihana:)!!
    Nyt mä tiedänkin, kenen puoleen käännyn ompeluongelmineni.

    Mistä nimi *MatiMati*?

    VastaaPoista