perjantai 27. toukokuuta 2011

Ocean spirit


Pyörittelin tuossa yksi päivä kangastilkkuja ja Ottobre-lehtiä. Siitä se ajatus sitten lähti. Tuloksena mustekala t-paita, Ottobren 3/2011 kaavoilla hiukan mukaeltuna. Koko on 104cm ja just passeli käyttäjälleen, joka tietysti heti omi paidan " tää on mun" -asenteella :)


Applikointi ei oo vielä ;) mun vahvinta alaani, mutta nyt se sujui jo paremmin kuin aikaisemmat tekeleet. Vielä täytyy pysyä näissä turvallisissa yksinkertaisissa isoissa kuvioissa :)


Olen koittanut etsiä silloin tällöin kaupasta pojille "collegetakkeja" ilman huppua. Mutta niitä on yllättävän vähän, joka takkiin on lykätty huppu... sitä on sitten kiva tunkea takin alle... Päädyin siis tekemään itse ja ihan ok siitä tuli. Kankaana on Mjukatygerin tähtivelour. Kaavoina Ottobren 1/2011 Henri svetaritakki ilman taskuja. Vetoketju olisi voinut ehkä olla jonkun toisen värinen, mutta ei nyt sattunut löytymään kotoa ja kaikkihan täytyy saada heti valmiiksi... Kaula-aukosta tuli ehkä myös vähän lörppä, olisi pitänyt laittaa vaikka tukikangasta väliin. Mutta eiköhän tuo tule käyttöön kumminkin. Takki on 104cm, mutta melko reilu vielä, hihoja täytyy ainakin kääntää.  Matiaksen lempparikankaasta tehdyt pilvihousut


Ja jälleen kerran pari ostoskassia lisää... Nää on niin hyviä :)
Prisman muovikassin mallilla kaksinkertaisesta kankaasta.

1 kommentti:

  1. Mustekala paita on ihan huippu!Pitäskö mun(kin) vihdoin kokeilla tota aplikaatiota...

    VastaaPoista