maanantai 6. joulukuuta 2010

5v. synttärit

 Vihdoinkin 5v. synttärit. Kyllä niitä olikin sitten jo odotettu ja jännittetty lahjoja. Virallisen päivän iltana päästiin kokoamaan uutta Lego Toy Story länkkärijunaa. Siitä tuli ensinäkemältä lempparilahja. Pysyy onneksi melko hyvin koossa ja sopii  myöskin Dublo junaradalle.







Kaverisynttäreitä vietettiin perjantaina. Toivomuksena sankarilla oli taas merirosvokakku  ja vaihtelun vuoksi piti koittaa keksiä jotain vähän uutta. Mutta erityisesti toivottiin taas merirosvoa soutelemaan kakun päälle. Siitä se ajatus sitten lähti... netistä bongasin kuvan, missä oli kakun päälle tehty saari keksimuruista. Lisäksi kaupasta löytyi strösseleitä, jotka olivat helmien näköisiä, kultaisia ja hopeisia pieniä helmiä. Niistä saatiin arkkuun oiva aarre. Ja kaikki nämä ideat tuli päähän vasta viime minuuteilla  "pienessä paniikissa" kun käväistiin kaupassa hakemassa viime hetken ostoksia... mutta lopputulos oli kuitenkin sankaria kovasti miellyttävä :) 











 Tähtisädetikkuja oli kynttilöiden sijasta. Kaikki eivät tietenkään voineet palaa samaan aikaan...





Synttärit osa 2. vietettiin itsenäisyypäivänä.   Kakuksi muototui Matilaisten valkosuklaakakku. Koristeet olivat tällä kertaa vähän vaatimattomat ja "jämäeristä" kyhätty... Mutta kakku oli sitäkin herkullisempaa ja täyteläistä. Suosittelen :)





 Serkuksista oli vähän vaikea saada taas kuvaa, missä kaikki istuisivat paikoillaan... edes hetken... ;)


1 kommentti:

  1. WOW mitä kakkuja!!! Varsinkin "pääkakku" oli hienosti koristeltu. Ja tota valkosuklaata pitää testata:)!

    VastaaPoista